Yksilöllisiä kauneushoitoja miellyttävässä ja rauhallisessa ympäristössä Lapinlahdella

Kauneus- ja hyvinvointihoitola Säihkeessä pääset nauttimaan tehokkaista ja rentouttavista kauneushoidoista. Tule uudistumaan ja kokeilemaan erilaisia kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja sekä hierontoja. Hoitolasta voit ostaa itsellesi tai lahjaksi korkealaatuisia kotihoitotuotteita tai lahjakortteja. 

Tutustu tuotevalikoimaamme

Kasvohoidot

Teemme ihoa ja mieltä hemmottelevat kasvohoidot Ekopharma-luonnonkosmetiikalla sekä Anumati Naturals-tuotteilla. Erityistä tehokkuutta ja tuloksellisuutta saamme aikaan Hydrafacial-laitehoidoilla, ultraäänipuhdistuksella, timanttimikrohionnalla tai mikroneulauksella.

Hydrafacial™ kasvohoidot:

HydraFacial™ on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan ja kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. Hoitojen kesto on noin 30–45 minuuttia.

Muut kasvohoidot

Mikroneulaus on tehokas ihoa uudistava hoito. Luonnollinen ja turvallinen kasvojenkohotus aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa. BTB13-seerumin ansiosta sillä on ainutlaatuinen kaksitehoinen vaikutus. BTB13-mikroneulaus on enemmän kuin mikroneulaus, koska se vaikuttaa fibroblastiasoluihin ja kantasoluihin patentoidulla BTB13-kuljetusmenetelmällä. Parhaita tuloksia saavutetaan 4-6 kerran sarjahoidolla.

Timanttimikrohionta on tehokas, ihoa uudistava, kirkastava ja puhdistava erikoiskasvohoito. Timanttihionnan avulla voidaan vaikuttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen ja ”tukkoisuuteen”, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin, laajentuneisiin huokosiin ja pinnallisiin aknearpiin. Hoitoa suositellaan ihon kunnon mukaan noin 3-6 kerran sarjahoitona, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta ja tasaisemmalta. 

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen, mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa iho. Sopii myös herkälle iholle.


Hieronnat

KLASSINEN KOKOVARTALOHIERONTA 58 € / 75 min

PUOLIHIERONTA 34 € / 45 min

RENTOUTTAVA AROMAHIERONTA 70 € / 90 min

Aromahieronta perustuu kevyisiin ja rentouttaviin hierontaliikkeisiin sekä eteerisiin öljyihin, joiden avulla edistetään terveen elimistön toimintoja. Öljyt valitaan asiakkaan tarpeen mukaan, esim. virkistävä, nesteitä poistava, rauhoittava jne. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen EkoPharma-kasvonaamion!

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 30 € / 35 min

Intialainen päähieronta on syvästi rentouttava ja miellyttävä hoito. Se sopii erityisesti stressaantuneille ja kiireisille ihmisille, joille pysähtyminen on vaikeaa. Intialainen päähieronta sisältää yläselän, hartioiden käsivarsien ja pään hieronnan sekä kasvojen akupainantaa ja kevyttä hierontaa.

Jalka- ja käsihoidot

Jalkahoidot

PERINTEINEN JALKAHOITO 47 € / 60–75 min

Sis. jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen ja siistimisen, kynsinauhojen hoidon, hieronnan, hoitovoiteet ja kynsien lakkauksen .(Kynsilakka 3,5 € tai lakkaus asiakkaan omalla lakalla.)

HEMMOTTELUHOITO JALOILLE 65 € / 105 min

Sis. jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen ja siistimisen, kynsinauhojen hoidon, jalkojen kuorinnan, rentouttavan hieronnan, kosteuttavan naamion jaloille sekä kynsien lakkauksen. (Kynsilakka 3,5 € tai lakkaus asiakkaan omalla lakalla.)

Käsihoidot

MANIKYYRI 40 € / 60 min

Sis. kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, hieronnan, voiteen sekä kynsien lakkauksen. (Kynsilakka 3,5 € tai lakkaus asiakkaan omalla lakalla.)

HEMMOTTELUHOITO KÄSILLE 50 € / 90 min

Sis. kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, käsien kuorinnan, hieronnan, kosteuttavan naamion, voiteen sekä kynsien lakkauksen. (Kynsilakka 3,5 € tai lakkaus asiakkaan omalla lakalla.)

Kestovärjäykset ja sokeroinnit

Kestovärjäykset

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 18 €

Kulmien ja ripsien kestovärjäys + kulmien muotoilu 26 €

Ripsien kestovärjäys 15 €

Kulmien värjäys ja muotoilu kasvohoidon/ripsihuollon yhteydessä 13 €

Kulmat ja ripset kasvohoidon/ripsihuollon yhteydessä 20€

Kulmien muotoilu ilman värjäystä 10 €

Ihokarvojen poisto sokeroinnilla

Kulmat sis. kestovärjäyksen 18 €

Huuli 10 €

Huuli ja leuka 20 €

Kasvot (posket, huuli, leuka) 25 €

Sääret 34 €

Reidet 34 €

Sääret ja reidet 65 €

Bikinirajat 30 €

Kainalot 25 €

Ripsipalvelut

Ripsipidennyksillä saadaan katseeseen uutta ilmettä ja piristystä. Pidennyksissä otetaan huomioon aina asiakkaan toiveet, mutta ammattilainen osaa kertoa myös sinulle sopivimmasta vaihtoehdoista. Saatavilla klassisia ja volyymipidennyksiä. Hoitola Säihkeessä tehdään ripsipidennykset aina laadukkailla, tutkituilla tuotteilla, ja kauniit ripset sinulle loihtii sertifioitunut ripsimuotoilija. Saavuthan aina ripsienlaittoon puhtailla ja kuivilla ripsillä! Jos ripset on laitettu aiemmin muualla, maksu määräytyy käytetyn ajan mukaan. Yumi-Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Xtreme-lashes klassiset ripsipidennykset

Uudet ripset 110 €

Huolto 1 h (huoltoväli 3–4 viikkoa) 58 €

Huolto 1,5 h (huoltoväli yli 4 viikkoa) 73 €

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus

79 € Sis. kestovärjäyksen

Volyymiripsipidennykset

Uudet ripset 120 €

Huolto 2 viikkoa 55 €

Huolto 3 viikkoa 60 €

Huolto 3–4 viikkoa 65 €

Ripsipidennysten poisto 20 €

Quick Pick -valmisviuhkavolyymit, uudet 95 €

Huolto 3–4 viikkoa 60 €

Microblading

Sharp Brows

Microbladingin avulla asiakkaalle toteutetaan kauniit, kasvojen muodot huomioon ottavat kulmakarvat. Microblading- kulmat suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ja mukaillen mahdollisuuksien mukaan kulmien luonnollista mallia. 


Microbladingin avulla saadaan toteutettua kulmakarvoihin 8–12 kuukautta kestävä lopputulos. Väripigmenttejä viedään dermiksen ja epidermiksen rajalla olevaan kerrokseen eli ei niin syvälle kuin esimerkiksi tatuoinnissa. Käyttämämme pigmentit ovat tutkittuja ja turvallisia. Pysyvyys on yksilöllistä, sillä ihotyyppi ja elintavat vaikuttavat kestoon. 

Myös oikeaoppisella jälkihoidolla on suuri vaikutus pysyvyyteen. Ensimmäisellä kerralla tehdään mieluummin liian vähän kuin liikaa, jotta on mahdollisuus värin lisäämiseen vahvistuskerralla. Väri voidaan säätää alkuperäisen kulmakarvan mukaan, minkä ansiosta kulmakarvat näyttävät ja tuntuvat aidoilta. 


Mikäli ensimmäisen kerran jälkeen kulmista ei tule tarpeeksi tummia, voidaan vahvistuskerralla tehdä tummempaa jälkeä. Vahvistuskerralla microblading-kulmakarvoihin tehdään värin vahvennukset sekä tarvittavat korjaukset ja/tai lisäykset. Toinen toimenpide tehdään aikaisintaan neljän viikon päästä edellisestä kerrasta ja sitä koskevat samat valmistautumisohjeet kuin ensimmäisellä kerralla.

Microblading-tekniikalla tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulosta haluaa ylläpitää, kulmiin täytyy tehdä vahvistus noin 10–12 kuukauden kuluttua ensimmäisestä hoidosta. Suosittelemme ottamaan yhteyttä microblading-ammattilaiseesi 10 kuukauden jälkeen kulmien uusimisen vuoksi.

Microblading kulmat, uudet (sis. yhden vahvistuskerran) 239 €


Vahvistus (10–12 kk kuluttua) 100 €


Lue täältä valmistautumisohjeet microblading-käsittelyyn sekä tiedot siitä, mitä pitää ottaa huomioon toimenpiteen jälkeen!

Ota yhteyttä soittamalla tai varaa aika kätevästi netissä

 050 411 6177 

Siirry ajanvaraukseen >>