Tervetuloa kauneus- ja hyvinvointihoitola Säihkeeseen Lapinlahdelle!

 


Hoitola Säihkeessä palvellaan joustavin aukioloajoin maanantaista perjantaihin Lapinlahdella. Myös ilta-aikoja on saatavilla sopimuksen mukaan. Mikäli et löydä nettiajanvarauksesta sinulle sopivaa aikaa, voit tiedustella vapaita aikoja myös puhelimitse. Hoitotilanteet haluamme säilyttää rauhallisina, joten niiden aikana emme pääsääntöisesti vastaa puhelimeen. Soitamme aina takaisin, kun on suotuisa hetki. Lahjakortti- tai tuoteostoksille voit poiketa hoitolan ollessa avoinna tai varaamalla sinulle sopivan ajan puhelimitse tai sähköpostitse.

Saavuthan sovitulle ajalle täsmällisesti kunnioittaen myös edellisen asiakkaan omaa aikaa ja hoitohetkeä. Mikäli et pääse tulemaan sovitulle ajallesi, peruthan sen viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Näin arvostat ammattilaisen työaikaa sekä huomioit mahdollisesti peruutusaikaa odottavan asiakkaan. Voit tehdä peruutuksen nettiajanvarauksen kautta, soittamalla tai laittamalla tekstiviestin. Peruuttamatta jätetyistä ajoista ja viime hetken peruutuksista (alle 24 h) veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Ethän tule sairaana hoitoon, vaan siirrät aikasi ajankohtaan, kun olet terve. Näin huomioit sekä työntekijän että muut asiakkaat.

Hoitola Säihke sijaitsee Lapinlahden keskustassa katutasossa. Liikkeemme edessä on maksuttomia parkkipaikkoja. Hoitola Säihkeessä sinua palvelee SKY-kosmetologi, ripsimuotoilija Sanna Lahti.

Lämpimästi tervetuloa!

Siirry nettiajanvaraukseen


Tykkää ja seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa.

Yhteystiedot

Hoitola Säihke

Mykkäläntie 3
73100 Lapinlahti

050 411 6177

sanna@hoitolasaihke.fi