Tervetuloa kauneus- ja hyvinvointihoitola Säihkeeseen Lapinlahdelle!

 

Hoitola on suljettu toistaiseksi putkiremontin vuoksi. Ajanvaraus on nyt myös suljettu.
Remontin arvioitu kesto on vuoden 2021 loppuun.
(ilmoitamme nettisivuilla, facebookissa ja instagramissa kun remontti on ohi)


Hoitola Säihkeessä palvellaan joustavin aukioloajoin maanantaista perjantaihin Lapinlahdella. Myös ilta-aikoja on saatavilla sopimuksen mukaan. Mikäli et löydä nettiajanvarauksesta sinulle sopivaa aikaa, voit tiedustella vapaita aikoja myös puhelimitse. Hoitotilanteet haluamme säilyttää rauhallisina, joten niiden aikana emme pääsääntöisesti vastaa puhelimeen. Soitamme aina takaisin, kun on suotuisa hetki. Lahjakortti- tai tuoteostoksille voit poiketa hoitolan ollessa avoinna tai varaamalla sinulle sopivan ajan puhelimitse tai sähköpostitse.

Saavuthan sovitulle ajalle täsmällisesti kunnioittaen myös edellisen asiakkaan omaa aikaa ja hoitohetkeä. Mikäli et pääse tulemaan sovitulle ajallesi, peruthan sen viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Näin arvostat ammattilaisen työaikaa sekä huomioit mahdollisesti peruutusaikaa odottavan asiakkaan. Voit tehdä peruutuksen nettiajanvarauksen kautta, soittamalla tai laittamalla tekstiviestin. Peruuttamatta jätetyistä ajoista ja viime hetken peruutuksista (alle 24 h) veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Ethän tule sairaana hoitoon, vaan siirrät aikasi ajankohtaan, kun olet terve. Näin huomioit sekä työntekijän että muut asiakkaat.

Hoitola Säihke sijaitsee Lapinlahden keskustassa katutasossa. Liikkeemme edessä on maksuttomia parkkipaikkoja. Hoitola Säihkeessä sinua palvelee SKY-kosmetologi, ripsimuotoilija Sanna Lahti.

Lämpimästi tervetuloa!

Siirry nettiajanvaraukseen


Tykkää ja seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa.

Osta lahjakortti hoitolaamme

Tarjoa läheisellesi kauneutta, hemmottelua ja rentouttavan hyvä oloa!

Voit valita lahjakortin saajalle tietyn hoidon palveluvalikoimastamme tai avoimen lahjakortin haluamallesi summalle. Lahjakortin voit tilata puhelimitse, täyttämällä oheisen lomakkeen tai käymällä hoitolassamme.


Lahjakortti lähetetään postitse tilaajalle tai saajalle heti, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Lahjakortti maksetaan tilille FI41 5158 15200 61190. Mikäli valitset postituksen, postimaksu 3€ lisätään suoritukseen. Kirjoita maksun viestikenttään lahjakortin saajan etu- ja sukunimi. Noudettavan lahjakortin voit maksaa hoitolassamme. 

Lahjakortin tilaaja

Lahjakortti

Tilaan lahjakortin haluamalleni summalle
Tilaan lahjakortin tietylle hoidolle

Lahjakortin toimitus

Nouto hoitolasta
Postitse ostajalle (merkitse osoite alle)
Postitse saajalle (merkitse osoite alle)
Olen lukenut yllä olevat ohjeet

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Yhteystiedot

Hoitola Säihke

Mykkäläntie 3
73100 Lapinlahti

050 411 6177

sanna@hoitolasaihke.fi